Értesítés – MUDr. Bakič

A helyi körzeti orvos értesíti a lakosokat, hogy 2020. július 8-ától 10-éig szabadságát tölti. Sürgős esetekben MUDr. Hoppan helyettesíti őt Pereden.

Értesítés – műanyag palackok gyűjtése

Értesítjük a lakosokat, hogy 2020. június 25-étől, azaz csütörtöktől, a község alkalmazottai összegyűjtik a műanyag palackokat. Kérjük a lakosokat, hogy a műanyaggal teli sárga zsákokat tegyék ki házuk elé szerda este (azaz 2020.06.24-én).

Értesítés – óvodák

Az óvodák igazgatóságai értesítik a szülőket, hogy 2020. június 15-étől az óvodák újra a régi nyitvatartás szerint működnek majd. Az igazgatóságok ezért kérik a szülőket, hogy holnap (2020.06.12.) 12:00 óráig jelezzék a nevelőknél, hogy igényt tartanak-e a gyermekeik oktatóprogramba való besorolására.

Fontos értesítés – körzeti orvos tel. sz.

A helyi körzeti orvos rendelőjének elérhetősége: 0951 370 725

Értesítés – petíció

Értesítjük a lakosokat, hogy megkezdődött a szemétégető elleni petícióhoz szükséges aláírások gyűjtése. Az egyes háztartásokhoz a község képviselői és helyi szervezetek tagjai juttatják el a petíciós ívet, valamint lehetőségük van annak aláírására a községi hivatalban is. Kérjük Önöket, csak egyszer írják alá a petíciót!

Videoprezentáció

Képgaléria